Skip to content

Algemene verordening gegevensbescherming

Liever Pijnvrij  kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Liever Pijnvrij, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van  een contactformulier op de website aan Liever Pijnvrij verstrekt. Liever Pijnvrij kan de volgende  persoonsgegevens verwerken:

  • Uw naam (voor- en/of achternaam)
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM LIEVER PIJNVRIJ GEGEVENS NODIG HEEFT

Liever Pijnvrij verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Liever Pijnvrij uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG LIEVER PIJNVRIJ GEGEVENS BEWAART

Liever Pijnvrij bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Liever Pijnvrij verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Liever Pijnvrij worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Liever Pijnvrij gebruikt deze informatie om de werking van de websitete verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@lieverpijnvrij.com.

Liever Pijnvrij zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Liever Pijnvrij neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Liever Pijnvrij verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Liever Pijnvrij op via info@lieverpijnvrij.com.

www.lieverpijnvrij.com is een website van Liever Pijnvrij.

Liever Pijnvrij is als volgt te bereiken:

Kon. Beatrixlaan 2, 7681AG Vroomshoop
KvK nr: 08197170000
Telefoon: +31 6 13208211
E-mail: info@lieverpijnvrij.com

 

 

Stel je vraag of verzoek.

Naam *
Email *
Onderwerp *
Bericht