Algemene verordening gegevensbescherming

Liever Pijnvrij  kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Liever Pijnvrij, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van  een contactformulier op de website aan Liever Pijnvrij verstrekt. Liever Pijnvrij kan de volgende  persoonsgegevens verwerken:

  • Uw naam (voor- en/of achternaam)
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM LIEVER PIJNVRIJ GEGEVENS NODIG HEEFT

Liever Pijnvrij verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Liever Pijnvrij uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG LIEVER PIJNVRIJ GEGEVENS BEWAART

Liever Pijnvrij bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Liever Pijnvrij verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Liever Pijnvrij worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Liever Pijnvrij gebruikt deze informatie om de werking van de website

te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Liever Pijnvrij maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Liever Pijnvrij bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Liever Pijnvrij te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.  Liever Pijnvrij heeft hier geen invloed op.

Liever Pijnvrij heeft Google geen toestemming gegeven om via Liever Pijnvrij verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@lieverpijnvrij.com.

Liever Pijnvrij zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek   reageren.

BEVEILIGEN

Liever Pijnvrij neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Liever Pijnvrij verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Liever Pijnvrij op via info@lieverpijnvrij.com.

www.lieverpijnvrij.com is een website van Liever Pijnvrij.

Liever Pijnvrij is als volgt te bereiken:

Kon. Beatrixlaan 2, 7681AG Vroomshoop
KvK nr: 08197170000
Telefoon: +31 6 13208211
E-mail: info@lieverpijnvrij.com

 

 

Stel je vraag of verzoek.

Naam
Email
Onderwerp *
Bericht *